28 Kasım 2015 Cumartesi

İnternetten Aylık 200 - 300 tl Para Nasıl Para Kazanılır

         Başlıkta 200 300 tl yazdığıma bakmayın birazadn size anlatacağım yöntemle internetten  bundan daha fazla para  kazanmanız işten bile değil. Başlığa 500 600 tl yazsaydım eminim birçok kişi yazıyı okumayı düşümeyebilirdi. İşi denemiş olup hala kazanmaya devam ettiğim için size garanti verebilirim. Şu anlık kazandığım para aylık 200 tl  buna 2 aylık bir çalışma sonunda ulaştığımı varsayarsak üç ay sonra 500 tl ye çok rahat ulaşabileceğimi tahmin etmişsinizdir. Ben 500 tl ye ulaşmaya gerek duymadan blog takipçilerimle hemen paylaşmak istedim. Fazla uzatmadan işin ne olduğunu ve nasıl yaparsak kazanabileceğinizi anlatmaya başlayayım.

       İnternette dolaşırken tıkladığınız linkler sizi bir reklama yönlendirir ve belli bir sn sonra reklamı geç diyerek gitmek istediğiniz yere gidersiniz. Siz reklamı geç dediğinizde tıkladığınız bu linke reklam koyan kişi para kazanmış olur. Bugün haber siteleri, donanım forum bile bu reklam tarzını kullanmakta ve insanlar bu tarz reklamlara alışmış durumda. Yapmanız gereken tek şey elinizdeki linklere reklam koyduktan sonra bu reklamlı linkleri paylaşmak ve tıklandıkça para kazanmak. Örneğin bir blogunuz var ve blogunuzda bir tane hile sitesi tanıttınız. Yazının sonunda da insanların anlattığınız hile sitesine gidebilmeleri için sitenin linkini koydunuz. İnsanlar yazınızı okudu ve bahsettiğiniz siteyi merek etti ve ziyaret etmek için yazının altına yerleştirdiğiniz linke tıklayıp siteye gitti. Burada linke reklam koymuş olsaydınız, gelen ziyaretçi önce reklam sayfasına gidecek daha sonra reklamı geç dediğinde anlattığınız siteye gidecekti ve siz bu ziyaretten para kazanmış olacaktınız. Peki bizim bu linkimize reklam koyacak ve bize kim para ödeyecek. Sadece bu işi yapan onlarca türk ve yabancı site bulabilirsiniz. Ben neredeyse hepsini denedim ve sorunsuz ödeme yapan, türk ve en yüksek kazanç oranlarına ait siteyi size tavsiye edeceğim. Tavsiye siteye BURAYA tıklayarak sağ üstten reklamı geç diyerek gidebilirsiniz. 

Peki site nasıl kullanılıyor. Öncelikle site paypal üzerinden ödeme yaptığı için bir paypal hesabına ihtiyacınız var. Paypal hesabını açtığınızı varsayarsak paypala üye olduğunuz eposta ile sitemize üye oluyorsunuz. Daha sonra ana sayfada bulunan alana


reklam koymak istediğimiz linki yapıştırıyoruz. Daha sonra kısalta tıklıyoruz. Tıkladıktan sonra oluşan link bizim reklamlı hale dönüşen linkimiz. Biz bu linki paylaşacağız ve bu linke tıklandıkça para kazanacağız. Kendi linkinize tıklayıp para kazanmaya çalışmayın bir uyanık siz değilsiniz. Gerekli önlemler emin olun alınmıştır. 

      Peki linkimizi kısalttık nasıl aylık 100 tl kazanacağız. Site günlük 1000 tekil ziyaretçiye 8 tl gibi bir ücret ödüyor. Bu durumda aylık 100 tl için günlük 3.5 tl kazanmanız gerekir bunun içinde günlük kısalttığınız linklere 400 kez tıklanması gerekiyor. Eğer aktif bir bloğunuz varsa bu rakama ulaşmanız çok uzun sürmez. 

      Yazının devamında benim blogum yok diyenler için yazının ana amacı olan yöntemi anlatacağım. Anlatacağım yöntem youtube da kanalı olanlar için olacak eğer yoksa açabilirsiniz. Blog açın demiyorum çünkü bir blog açtığınınızda o blogun sürekli takipçiye sahip olması uzun zaman ve emek gerektiren bir durum. Fakat youtubede palaşacağınız bir video otomatik olarak önerilir ve kendiliğinden trafik kazanabilir. Bu sizin youtube u ne kadar kullanabildiğinize göre değişir. Bizim linkimizin youtube la ne alakası var derseniz alakası şöyle; biz linkimizi videonun altında paylaşacağız. Peki nasıl bir video paylaşacağız? Videomuz herhangi bir konu hakkında olabilir önemli olan videoda bahsettiğiniz konu hakkında izleyicilerin ziyaret edebileceği veya etmesi gereken bir siteden bahsetmeniz gerekiyor. Örneğin facebook beğeni hilesi yapan bir site buldunuz ve bunu başkalarınında kullanmak isteyeceğini farkettiniz. Sitenin nasıl kullanılacağını anlatan bir videoyu movie maker programı veya ekran videosu kaydederek bir video şeklinde anllattınız. Bu videoyu youtube uygun bir başlık ve etiketle paylaştınız. Anlattığınız sitenin linkini sitemizde kısaltıp reklamlı hale getirip videonun altına açıklamalarda yazıyoruz. Videomuzda da sitenin linkinin videonun altında olduğunu söylemeyi veya belirtmeyi unutmayın tabi. Videonuz izlenmeye başladıkça (eğer videonuzdaki bilgiler yararlı ise izlenmesi zamanla artacaktır) hileyi yapmak isteyenler sizin paylaştığınız reklama her gün düzenli olarak siz bir şey yapmadan tıklayacaklardır. Bu video saysını arttırarak aylık kazancınızı istediğiniz ve çabanız ölüçüsünde arttırabilirsiniz. Yöntemi söylemek benden yapıp yapmamak size kalmış. İnternette dolandığınız boş  saatlerden günde bir saatiniz ayırarak ciddi paralar kazanabilirsiniz. Kolay gelsin.




7 yorum: